Оптимістичний Трамп вже бачить свого конкурента аж на наступних виборах

Це за умови, якщо йому самому імпічмент не впаяють.

Фото: online.ua

За його словами, ним стане сенатор Елізабет Уоррен. Таку заяву глава держави зробив під час виступу на щорічній зустрічі Національної стрілецької асоціації в Атланті, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Кажучи про сенатора, Трамп вжив прізвисько, яке використовував в минулому році, – Покахонтас. Тоді деякі визнали порівняння республіканця расистським. “Це може бути Покахонтас”, – сказав Трамп, також зазначивши, що Уоррен не є великим шанувальником асоціації. За даними ЗМІ, таке порівняння Трамп використовував, оскільки сенатор одного разу виступила з твердженням, що має індіанське походження.

Також на конференції президент США пообіцяв не допустити заборони володіння зброєю приватним особам.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...