Ось яким має бути ставлення до кожного громадянина: Через зворушливе прохання прем'єра Ізраїлю на похорон українця з'їхалися понад тисяча людей (фото)

ЦАХАЛ буде супроводжувати сім'ю загиблого, та з'ясовувати обставини трагедії.

В Ізраїлі на похорон 20-річного солдата ЦАХАЛ В'ячеслава Гаргая з усієї країни з'їхалися більше тисячі людей у відповідь на заклик мами загиблого Тетяни, яка хвилювалася, що попрощатися з її сином прийде мало людей.

Про це повідомляє ізраїльське видання Вести. В'ячеслав з мамою були новими репатріантами в Ізраїлі.

Юнак був солдатом ЦАХАЛ і загинув в результаті нещасного випадку під час рутинного обслуговування бронетранспортера на Голанських висотах три дні тому.

Його мама дуже хвилювалася, що на похороні буде мало людей і виступила з закликом у ЗМІ. Також прохання Тетяни Гаргай підтримав прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху. Зі своєї сторінки Facebook він звернувся з проханням підтримати маму загиблого бійця.

Навожу приблизний переклад (Яндекс): "Я хотів би послати мої співчуття рідним і близьким солдата ЦАХАЛ: В'ячеслав - знаменитість, вчора загинув при виконанні службових обов'язків в результаті нещасного випадку. ЦАХАЛ буде супроводжувати сім'ю, та з'ясовувати обставини інциденту, це важко. Нехай пам'ять про нього буде благословенна."

Поховали бійця 19 січня на військовій ділянці кладовища в місті Рішон ле-Ціон в центральній частині Ізраїлю. Туди й з'їжджалися їзраїльтяни, що підтримати маму солдата.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вогонь охопив п'ять тисяч квадратних метрів: У Росії в морському порту спалахнула масштабна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 20:30

У ніч проти четверга, 9 травня, за місцевим часом на Далекому Сході РФ у морському торговельному порту Петропавловська-Камчатського спалахнула масштабна пожежа. Про це повідомляють російські Telegram-канали з посиланням на місцеве управління МНС РФ, пе...

"Посіпаки є посіпаками": "Слуги" в Київраді відмовилися голосувати за присвоєння Залужному та Ліні Костенко звання почесного громадянина Києва (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:55

Депутати від президентської фракції "Слуга народу" в Київраді відмовилися голосувати за надання звання "Почесний громадянин Києва" колишньому Головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному та поетесі Ліні Костенко. Під час голосування вся фракція у повному с...