Оскароносного актора Голівуду звинувачують у ряді випадків сексуальних домагань

Моргана Фрімена звинуватили у неприйнятній поведінці на знімальному майданчику.

Актор Морган Фрімен. Фото: ЗМІ

Щодо неприйнятної поведінки актора висловилися 16 осіб. Вісім з них сказали, що стали жертвами домагань з боку Фрімена, ще вісім повідомили, що були свідками його дій, повідомляють Патріоти України з посиланням на CNN. Однак усі охарактеризували поведінку актора на знімальному майданчику як "неналежну".

Одна з жінок розповіла, як Фрімен домагався до неї на зйомках фільму "Красиво піти" у 2015 році. Вона заявила, що одного разу актор намагався задерти її спідницю і питав, чи наділа вона нижню білизну. За словами жінки, подібне відбувалося протягом декількох місяців.

Ще одна жінка, яка працювала у знімальній команді фільму "Ілюзія обману", розповіла, що Фрімен неодноразово сексуально домагався її і ще однієї асистентки, коментуючи їхні фігури.

"Ми знали, що якщо він прийде на зйомки, то не можна одягатися так, щоб було видно наші груди або сідниці", - розповіла вона.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Віце-адмірал НАТО розповів про загрозу відразу мільярду людей через підводну "гібридну війну" - The Guardian

вівторок, 16 квітень 2024, 23:40

Майже мільярд людей у Європі, США та Канаді не можуть почуватися у безпеці через спроби Росії пошкодити численні слабкі місця підводної інфраструктури, зокрема морські вітряні електростанції, кабелі та трубопроводи. Про це пише The Guardian з посилання...

НАЗК розпочало перевірку способу життя генерала СБУ Вітюка

вівторок, 16 квітень 2024, 23:35

Національне агентство з питань запобігання корупції проводить перевірку способу життя начальника Департаменту кібербезпеки СБУ, бригадного генерала Іллі Вітюка. Про це повідомляє "Слідство.Інфо", передають Патріоти України. Підставою для такої перевірк...