Особливий жіночий магнетизм: До сумчанок з однієї сім’ї липнуть праски, ложки та навіть чоловіки

Дивний дар передається у спадок по жіночій лінії.

Ілюстрація. Фото: Depositphotos

У Сумах живе родина-магніт, яка притягує до себе метали: ножі, ложки, виделки і праски, повідомляють Патріоти України з посиланням на Надзвичайні новини.

"Дивний дар передається у спадок по жіночій лінії. Про свій дар пані Ольга знає з дитинства, а рік тому диво-здібності помітили також у її 9-річної онуки, коли та вирішила повторити трюк бабусі.

Дівчинка хвалиться рекордом – праскою у 3 кг. Бабуся навчилася керувати своїм магнетизмом та може втримати на собі кілька прасок і чимало металевого дріб’язку.

Жартома жінка хизується ще одним рекордом:

– Найбільший предмет, який до мене прилип, це мій коханий чоловік – 93 кг. Це злиток золота, який не покине мене ніколи.

Аби не втрачати вправності, бабуся, мати та онука збираються разом і тренуються. Лікарі пояснити цю аномалію не можуть. Різні фахівці перевіряли жінок, але жодних особливостей у них так і не знайшли".


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...