Остання їжа в житті: Двох стареньких жінок задавили у черзі за купонами на безкоштовне харчування

В павільйон набилися більше тисячі чоловік.Купонів було тільки 200.

Куала-Лумпур

У Малайзії дві літні жінки загинули в тисняві за купонами на безкоштовну їжу. Про це повідомляє BBC News, повідомляють Патріоти України.

На одному з ринків в столиці країни, Куала-Лумпурі, в понеділок, 28 січня, влаштували роздачу 200 безкоштовних купонів на їжу для людей похилого віку. Знижки приурочили до майбутнього нового року за місячним календарем. В павільйон набилися більше тисячі чоловік. За словами охоронця, в натовпі лунали крики, а люди розштовхували один одного.

У 78-річної Ло Айон Нан (Law Ion Nang) і 85-річної А По (Ah Poh), що стоять в черзі, почалися проблеми з диханням. Жінки втратили рівновагу і впали, їх затоптав натовп. Поліція виявила їх тіла на підлозі. Трупи відправили на експертизу.

Представниця ринку зазначила, що в тисняві постраждали всього чотири людини. Вона додала, що люди «лізли без черги, не дослухалися вказівок і штовхалися».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...