Останній полонений кіборг: що відомо про долю Тараса Колодія

Після двох років невідомості мати полоненого кіборга дізналась про те, що син живий.

Терористи на cході України утримують 107 українських полонених і це лише за офіційними даними.

Про декого з в’язнів нічого невідомо вже більше 2 років. Їхні родичі нарікають, що держава про своїх бійців забула.


Тарас Колодій – останній кіборг, який перебуває в полоні. Терористи полонили його у Донецькому аеропорту. Відтоді, а це вже два роки, його мати не знає, що таке спокій.

Декотрих хлопців, яких тримали разом з Тарасом, вже звільнили. Від них мати кіборга дізналась, що син живий.

Інший український полонений Олександр Лазаренко потрапив в засаду під Дебальцевим. Три місяці його тримали в ямі. Де перебуває її син останніх півроку, жінка навіть не уявляє. Окрім Олександра, в руках сепаратистів ще понад сотня полонених.

Впродовж останніх двох років дружина полоненого Миколи Герасименка Наталія регулярно зустрічається і з європейськими дипломатами, і з уповноваженою Президента з мирного врегулювання Іриною Геращенко, але нічого крім занепокоєння ці зустрічі не дають.

Родичі полонених втомилися чекати результатів мінських переговорів. Тому планують взятись за повернення бранців особисто. Для цього хочуть створити Національне бюро розслідувань справ полонених.
Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Важко знайти людину, яка б зробила більше для ослаблення ЗСУ": Волонтер Донік відреагував на оголошення Росією у розшук Хомчака

вівторок, 7 травень 2024, 20:53

Відомий волонтер та військовий інструктор Роман Донік прокоментував у соцмережі "Фейсбук" оголошення колишнього Головнокомандувача ЗСУ, а зараз першого заступника секретаря РНБОУ Руслана Хомчака у розшук у Росії, передають Патріоти України. На думку До...

У серіалі українського телеканалу знявся актор-колаборант - ЗМІ

вівторок, 7 травень 2024, 19:51

У квітні 2024 року на українському телеканалі ICTV2 відбулася прем'єра серіалу "Подвійні ставки". У серіалі одну з ролей зіграв актор з Маріуполя Дамір Сухов, який виявився колаборантом, інформують Патріоти України. "Подвійні ставки" - це 8-серійна кри...