"Остановитесь!": найяскравіші виступи біглого Януковича, до другої річниці втечі «послідовного» з Межигір’я (відео)

Колишній президент Віктор Янукович втік з України в Росію в ніч із 22 на 23 лютого 2014 року. В ці години наступає річниця цього доленосного кроку, для нього самого та для країни, яку негідний гарант пограбував та залив кров'ю.
Віктор Янукович. Йому б у клоуни, а він в кати

Патріоти України пропонують переглянути підбірку найцікавіших відеороликів за участі Януковича з часу його втечі.

Антикваріат та інші цінні речі Віктора Федоровича на об'єкті "Хонка" почали збирати вже з 19 лютого. Завантажували та відправляли фургони до 4 годин ранку 22 лютого. Через кілька годин після цього з'явилося перше повідомлення, що Межигір'я покинули всі його мешканці і прислуга.

Під час першої прес-конференції в Ростові-на-Дону 28 лютого Віктор Янукович зламав ручку, коли вибачався перед українцями. Про це свідчить відео телеканалу "МИР". Інші телекомпанії, які транслювали в прямому ефірі прес-конференцію, в той момент не показували Януковича. Він зламав ручку на словах "хочу звернутися до всього народу України. Перше, хочу попросити вибачення у всіх, хто постраждав і страждає".

Прес-конференція 11 березня в місті Ростов-на-Дону в Російській Федерації тривала всього лиш кілька хвилин. Віктор Янукович зробив лише коротку заяву про те, що він досі живий. Також вважає себе чинним президентом України.

Через три місяці екс-президент-втікач записав звернення до українців, у якому істерично закликав керівництво України зупинитись.

У червні 2015 року дав інтерв'ю "Бі-бі-сі", в якому розповів, навіщо тримав на території своєї резиденції страусів.
На запитання журналіста про страусів, які жили в Межигір'ї, Янукович відповів: "що поганого, що я підтримував цих страусів?"

Нагадаємо, Віктор Янукович після втечі оселився в селищі Барвиха у маєтку за $52 млн, за інформацією російських ЗМІ. За версією української преси, він мешкає в місті Ростов-на-Дону.

Джерело: Gazeta.ua

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...

Альтернативою Українській державі на наших теренах є лише російська, - Валерій Пекар

неділя, 5 травень 2024, 0:15

"Хто цього не зрозумів на 11 році війни, той вже, напевно, не зрозуміє", - пише викладач Києво-Могилянської академії Валерій Пекар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Є два досить поширені на наших терен...