Осучаснення пенсій проводилося останній раз у 2012 році

Міністр соцполітики пояснив різницю в розмірах виплат людям, які вийшли на пенсію в різні роки

Міністр соціальної політики Андрій Рева пояснив різницю в розмірах пенсій людей, які вийшли на пенсію в різні роки. Про це чиновник повідомив в кулуарах уряду, повідомляють Патріоти України.

"Люди, які виходять на пенсію в 2015 році, 2016 2017, мають один стаж, практично одну посаду, один заробіток, вони мають різницю в пенсії через те, що різні роки і різні показники. Якщо це не робиться протягом тривалого періоду, виникає розрив у пенсіях між тими, хто виходив раніше на пенсію і виходить зараз ", - пояснив чиновник.

Рева додав: "У 2012 році останній раз проводилося осучаснення пенсій, а розрахунок йшов із зарплати 2008 року. З 2016 люди виходили на пенсію і їм в розрахунок йшла середня зарплата 3200, а в 2008 це було 1100. Тому можете собі уявити масштаб розриву в пенсійному забезпеченні (людей, - ред.), які вийшли до 2008 року, і тими, хто є зараз ".

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що Пенсійний фонд України почав зменшувати свій дефіцит.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...