Тому так і живемо, що таких обираємо: Нардеп від "Опоблоку" попався на характерній переписці

Виборцям цього донецького достойника певно буде цікаво ознайомитись, як важко народний обранець працює для людей, котрих агітував довіритись «чесному опоблоківському».

Юрій Воропаєв

В мережу потрапили фото з телефону 62-рячного народного депутата від «Опозиційного блоку» Юрія Воропаєва, на яких видно листування щодо роботи слуги народу на своєму виборчому окрузі. Відповідні фото опублікував на своїй сторінці в Facebook журналіст Ян Доброносов, зазначають Патріоти України.

«Вам на электронный адрес отправлено письмо с просьбой составить календарный план работы в закрепленном округе. Большая просьба ознакомиться», — йдеться в повідомленні.

Однак нардеп вирішив не заморочуватися з подібними дрібничками і на швидку руку склав запитаний від нього «план».

«Пахать-сеять; пахать-сеять. Это и есть весь план!», — відповів слуга народу.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чому здають Покровськ: як росія веде наступ? - Бутусов

неділя, 1 вересень 2024, 0:30

Що буде, якщо рф захопить Покровськ?

План "Потужні потуги"

субота, 31 серпень 2024, 22:04

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...