Тому так і живемо, що таких обираємо: Нардеп від "Опоблоку" попався на характерній переписці

Виборцям цього донецького достойника певно буде цікаво ознайомитись, як важко народний обранець працює для людей, котрих агітував довіритись «чесному опоблоківському».

Юрій Воропаєв

В мережу потрапили фото з телефону 62-рячного народного депутата від «Опозиційного блоку» Юрія Воропаєва, на яких видно листування щодо роботи слуги народу на своєму виборчому окрузі. Відповідні фото опублікував на своїй сторінці в Facebook журналіст Ян Доброносов, зазначають Патріоти України.

«Вам на электронный адрес отправлено письмо с просьбой составить календарный план работы в закрепленном округе. Большая просьба ознакомиться», — йдеться в повідомленні.

Однак нардеп вирішив не заморочуватися з подібними дрібничками і на швидку руку склав запитаний від нього «план».

«Пахать-сеять; пахать-сеять. Это и есть весь план!», — відповів слуга народу.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...