Отримав по зубах: Дідівщина у дитячій спортшколі закінчилась травмою (відео)

За що спортсмен і тренер отримав неспортивну травму - зламану щелепу?

У Житомирі відвідувач басейну відправив у нокаут дитячого тренера з сучасного п'ятиборства. Той отримав у прямому сенсі по зубах. Причому на очах у вихованців. Буян каже: хоче привчити юне покоління до спортивного порядку. За що спортсмен і тренер отримав неспортивну травму? Роль у скандалі зіграв розлитий шампунь.

57-річний житомирянин Віталій Тищенко не може ні їсти, ні пити, ні говорити. В чоловіка розтрощена щелепа

До лікарні дитячий тренер із сучасного п'ятиборства потрапив після того, як його біля басейну побили двоє дорослих відвідувачів – батько та син.

Дідівщина у дитячий спортшколі закінчилась зламаною щелепою


Дружина побитого тренера розповідає: «Син Грибана ззаду вдарив його в щелепу, саме ззаду напав. І він якось обм'як. Потім пряме попадання, це вже сам Грибан Олег, батько, прямо вдарив. Врятувало те, що Віталік стояв з велосипедом і він прикрився цим велосипедом».

Все жахіття відбувалося на очах у вихованців спортшколи, які саме зібралися на тренування.

«Його спочатку зіштовхнули з велосипеду, та ми побачили як люди кричали: викликайте поліцію, всі дивилися. Ми підійшли до вікна і побачили – там нашого тренера били», - розповів вихованець дитячої спортшколи.

Так жорстоко побили Віталія через розлитий шампунь у персональній шафці батька та сина Грибанів. Вони звинуватили вихованців тренера Тищенка, а той вступився за дітей.

«Ці люди чекали дітей, чекали тренера, щоб розібратися за цей шампунь. Через шампунь бити дітей, як вони сказали: печінку відіб'ють. І ще крутіше сказали», - розповіла Вікторія Зелінська-Тищенко, дружина тренера.

Мати вихованця дитячої спортшколи Людмила Журба каже: «Я хочу сказати, слава Богу, що сказали, що це діти тренера, а не указали на конкретну дитину. Тому що я не уявляю, що могло бути з цією дитиною».

Один із вихованців, який займається плаванням, після інциденту зізнався, що діти давно бояться цих чоловіків. Розповідає, що їх виганяють з душу, навіть якщо вони ще не встигли помитися. Ще розповідають, що чоловіки віджимаються від підлоги в непристойному вигляді – геть голі.

«Якщо там такий бачить, що трохи більше, може дати запотиличник, а якщо такий маленький, то змушують віджиматися по 50 разів, по 40 малюків. Діти їх бояться», - каже хлопець.

У поліції відкрили кримінальне провадження за завдання легких тілесних ушкоджень. І за їхніми даними, травм дістали обидва учасники сутички.

Речниця поліції Житомирщини Ольга Номерчук розповідає: «Це попередня правова кваліфікація. Призначено відповідно судово-медичну експертизу, за висновком якої можлива зміна цієї кваліфікації. Відомо, що між чоловіками виник конфлікт на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин».

Олег Грибан – колишній спортсмен. Знає тренера вже десятки років. І запевняє – бити він нікого не збирався: лише хотів розібратися, хто нашкодив у шафці.

Олег Грибан та його син

«Я йому сказав: раз ти вивів свою дітвору в вихідний день, значить ти повинен відповідати за дії своїх підопічних. Вони розкрили наші особисті шафки, порозливали прямо на підлогу, там де ми перевдягаємося, шампунь, все поскидали», - обурюється Олег Грибан.

Чоловік визнає: діти в басейні його справді недолюблюють, бо вимагає від них дисципліни. Звідси й відтискання від підлоги.«У нас з ними домовленість: крикнув або кинув в когось або що – віджимайся. Якщо це називається пресинг, то я іспанський льотчик», - каже Олег Грибан.

Обурені батьки вимагають від керівництва дитячої спортшколи заборонити сімейству Грибанів відвідувати басейн, аби вберегти малих від насильства та агресії. Вимагають також, звісно, справедливо проведеного розслідування.

Повернутися до своїх вихованців тренер Віталій Тищенко зможе не раніше, ніж за кілька тижнів. І це при тому, що у його підопічних на носі відповідальні змагання. Дехто з дітей узагалі відмовився брати у них участь, бо досі не відійшов від пережитого шоку.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....