"Отримував стусанів не один раз - і не кається": Сусіди розповіли про одесита, який хлюпнув кислотою на дитячий майданчик (відео)

В Одесі 50-річний чоловік хлюпнув на дітей сірчаною кислотою, внаслідок чого постраждав 12-річний хлопчик.

Сусіди кажуть, що нападника роздратували дитячий сміх та крики на подвір’ї, передають Патріоти України.

Медики кажуть, що маленькому Сашкові пощастило, бо кислота не потрапила в очі та дихальні шляхи. Дитина приїхала до дідуся та гуляла надворі з місцевими однолітками, коли 50-річний чоловік почав кричати, а потім вихлюпнув на дітей рідину. "Це було все дуже швидко, до того він почав нас дражнити, лаяти матом – як завжди. Це часто бувало, щодня", - каже друг постраждалого Герман.

Діти зізнаються, що й самі дражнили чоловіка, бо він постійно зачіпав їх, а також знущався з вуличних кошенят. "Він казав: я ваших мам… Ваші батьки такі-сякі… Кошенятам теж наливав отруту – деякі не пили, а деякі випили і померли", - розповідає малеча. Сусіди підтверджують, що чоловік уже давно поводиться дивно – лається, випиває, ходить голим перед вікном. Втім, досі в поліцію на нього не скаржилися і справлялися самотужки. "Дурніше людини я не бачив. Ганяв тут дітвору, за що й отримував стусанів не один раз – і не кається", - розповів сусід нападника Микола Бухтер.

Оскільки діти не одразу зрозуміли, що сталося, Сашко пішов додому і лише зранку передзвонив до мами. "Вранці телефонує дитина: мамо, пече дуже сильно. Надіслав фотографії. Я одразу за ним", - розповіла мати постраждалого Наталя. Поліція дослідила сліди рідини на асфальті і затримала кривдника Сашка. Експерти речовину на асфальті вже ідентифікували, а потім знайшли пляшку з її залишками вдома у затриманого. "Сірчана кислота", - констатував голова обласної поліції Дмитро Головін. Але мати 50-річного одесита нападника захищає. "Це все пропаганда, ось що це! Та відчепіться ви від мене", - заявила вона журналістам.

Чи залишаться у Сашка шрами на обличчі, медики поки що не зізнаються. "Кислота завжди дає глибокі опіки, найголовніше – вона виявляється не одразу. Повинна повністю зійти мертва тканина, цей некроз, потім ми побачимо, чи буде оперативне лікування, чи само загоїться", - розповів лікар-комбустіолог опікового відділення Одеської міської багатопрофільної лікарні №10 Олег Загребельний. Непокоїть медиків і психологічний стан підлітка, але мати, яка не відходить від сина ні на хвилину, сподівається, що Сашко із шоком впорається, адже він – спортсмен. А от те, що утнув сусід, у жінки не вкладається в голові. "Просто виродок. Я не знаю, як його описати. Що взагалі дитина могла йому такого зробити", - дивується вона.

Зараз затриманий в ізоляторі тимчасового тримання. За хуліганство із застосуванням засобу для завдання тілесних ушкоджень йому загрожує до семи років ув’язнення.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дістане Москву та Петербург: Український вбивця авіаносців, військових баз та мостів збільшить радіус дії до 1000 км - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 8:38

Москві приготуватись: Україна збільшить далекобійність ракет "Нептун" до 1000 км і наростить їх виробництво в 10 разів

Війна та передова до кінця - то для бідних та "дурних": Як багаті та безсовісні "непридатні" прокладають собі шлях за кордон при потуранні можновладців, — ЗМІ (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 8:15

Цих мажорів не шукатимуть віськомативці. Журналістське розслідування вскрило один з наганебніших видів корупції в Україні під час війни. Чартер, Ferrari, Lamborghini, BMW, день народження на Ібіці, озеро Комо — це лише деякі зі складових однієї відпуст...