Оце хабар! 70 мільйонів гривень! Так беруть тільки податківці!

Посадовців ДФС піймали на вимаганні грошей за відшкодування ПДВ

Співробітники СБ України спільно з Генеральною прокуратурою викрили корупційний механізм з відшкодування податку на додану вартість, організований посадовцями Державної фіскальної служби. Про це повідомляє СБУ, інформують Патріоти України.

Правоохоронці з’ясували, що працівники структурних підрозділів Офісу великих платників податків ДФС систематично вимагали гроші з бізнесменів за неперешкоджання у відшкодуванні з держбюджету податку на додану вартість. Як посередників зловмисники залучали колишніх працівників правоохоронних органів.

Співробітники спецслужби викрили працівників Офісу на вимаганні 70 мільйонів гривень з комерційної структури за повернення з бюджету трьохсот мільйонів гривень ПДВ. Правоохоронці, у рамках відкритого кримінального провадження, затримали у Києві групу посередників та спільників під час отримання першої половини хабара. Тривають невідкладні слідчі дії.

Викриттю протиправної діяльності та встановленню всіх причетних осіб сприяв підрозділ внутрішньої безпеки Державної фіскальної Служби.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місто два роки ковтає сморід "рускава міра": Що РФ принесла жителям окупованого Сєвєродонецька (відео)

четвер, 2 травень 2024, 23:19

"Сєвєродонецьк, окупація, 2024 рік. Напівзруйноване "звільнене" місто вже ось як два роки ковтає сморід "рускава міра". Як у концтаборі тут суворо встановлено графік спеціальних "роздач": нещасним старим, що вишикувалися в довгі черги, подають кашу з к...

Чи є загроза прориву росіян до Курахового на Донеччині: Військовий експерт проаналізував спроможності окупантів

четвер, 2 травень 2024, 22:47

Тиск на Курахове у Донецькій області триватиме, але довести його до такого каталізуючого наступ рівня - нереально. Про це 2 травня під час телемарафону сказав військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Пат...