Оце так несподіванка: "Л/ДНР" просять допомоги у Трампа та ЄС

Ватажок "ДНР" Захарченко має намір попросити допомоги у американського президента та країн ЄС для того, щоб вони "захистили" населення "республік" від української влади.

"Л/ДНР" просять допомоги у Трампа та ЄС. Фото replyua.netНа власній сторінці у Facebook відомий в Україні волонтер Роман Донік написав, що, прагнучи гарантувати «захист населенню Донбасу від України», ватажки самопроголошених «Л/ДНР» вирішили звернутися до ЄС з проханням, аби невизнані світовим співтовариством «республіки» стали частиною найбільшого у світі геополітичного об’єднання. Про це інформують Патріоти України.

За словами Доніка, протягом останніх кількох днів представники ватажка «ДНР» Олександра Захарченка почали збирати підписи серед населення під зверненням до президента США Дональда Трампа та країн Євросоюзу, аби вони вплинули на українську владу та припинили «геноцид». Волонтер зауважив, що головна мета терористів – зібрати триста тисяч підписів.

Роман Донік підкреслив, що, у відповідності до наявної у нього інформації від представників Олександра Захарченка, вже на наступному тижні у Донецьку та Луганську планують зібрати не менше 500 тисяч підписів.

«Вони хочуть звертатися з проханням, щоб «Л/ДНР» прийняли в ЄС та захистили населення Донбасу від геноциду з боку України. Також там будуть казати, що спеціально блокують постачання з України, оскільки це є перешкодою для інтеграції. Вони таким чином все пояснити геноцидом. Але це зараз не в моді», - зазначив волонтер.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...

​М'яка сила Росії: $11 мільйонів за 1-й квартал 2024-го РФ заробила за кордоном на своїй кінопропаганді, - Голобуцький

субота, 4 травень 2024, 0:15

"М'яка сила Росії: $11 мільйонів за 1-й квартал 2024-го РФ заробила за кордоном на своїй кінопропаганді - в основному на мультфільмах. Лідирує "невбиваєма франшиза" "Маша и Медведь", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмереж...