Оце так сила: Під Житомиром блискавка розвалила будинок

Після того, як сильно загриміло, господиня вийшла на двір подивитися, чи все нормально з будівлями сусідів, та й повернулася в дім. Як отямилася - будинок вже горів.

У селі Іванівка Житомирського району в житловий будинок влучила блискавка, внаслідок чого спалахнула пожежа. Про це інформує прес-служба ДСНС, передають Патріоти України.

Подія сталася 21 липня. Пожежа охопила покрівлю та мансардний поверх двоповерхової цегляної оселі. Вогонь знищив дах та мансардний поверх, пошкодив речі домашнього вжитку.

"За попередньою інформацією, загоряння сталося через розряд блискавки, який влучив у будинок. Зі слів власниці, вона сиділа на дворі й чистила гриби. Коли почався дощ, жінка пішла в хату. Після того, як сильно загриміло, господиня вийшла на двір подивитися, чи все нормально з будівлями сусідів, та повернулася в дім. Проте через деякий вона відчула запах диму. Побачивши, що горить її будинок, жінка викликала рятувальників та разом із сусідами почали виносити речі з оселі", - повідомили рятувальники.

До ліквідації надзвичайної події залучили 10 чоловік особового складу та 2 пожежні автомобілі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перетворити друге за величиною місто України на сіру зону: Кремль затіяв операцію проти Харкова, щоб з міста втекли люди, - ISW

вівторок, 23 квітень 2024, 9:40

Рупори Кремля також використовують занепокоєння щодо майбутньої наступальної операції Росії проти Харкова для проведення скоординованої інформаційної операції, щоб викликати паніку серед українців. . За оцінками ISW, ймовірність успішного наземного нас...

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...