Ответ всем клоунам из партии "Батькивщина" по поводу формата встречи Порошенко и Трампа, - Бірюков (фото)

Волонтер зазначив, що те, що ми бачимо на світлині, це Овальний кабінет та прес-пул. І це зовсім інший рівень, ніж може собі дозволити вельмишановна пані Тимошенко – під дверима громадського туалету на благодійному сніданку.

Петро Порошенко і Дональд Трамп після переговорів. Фото:http://replyua.net/

Блогер та відомий волонтер Юрій Бірюков дав декілька коментарів, присвячених офіційним переговорам між Петром Порошенком та Дональдом Трампом. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Ответ всем клоунам из партии Р̶о̶д̶и̶н̶а̶ Батькивщина, да и всем остальным клоунам, по поводу формата встречи Порошенко и Трампа кроется в этом фото.

А точнее, в количестве камер и журналистов. Да, это не попытки "воны" поймать Трампа под туалетом. Это Овальный Кабинет. Это пресс-пул. Это - дипломатическая победа." - написав Бірюков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У Суркова був сейф в кабінеті": Роман Цимбалюк розповів, як Кремль працює із західними ЗМІ

вівторок, 30 квітень 2024, 22:17

Західні журналісти писали потрібні Кремлю тексти після того, як отримували від росіян «котлети» в євро та доларах. Про це розповів журналіст Роман Цимбалюк в інтерв’ю «Главкому», передають Патріоти України. «Коли Сурков був відповідальним за Україну, у...

Російський економіст пояснив, на чому досі тримається економіка агресора

вівторок, 30 квітень 2024, 21:53

Російська економіка виживає за рахунок того, що країна-агресорка відібрала всі гроші, які були на рахунках регіонів. Росія забирає кошти у приватного бізнесу та громадян, концентруючи їх у своїх руках. Про це в інтерв’ю «Главкому» розповів доктор еконо...