"Ответочка" на "многоходовочку": США перекидає в Європу бойові вертольоти - Злий одесит

США допомагає краще "укріпити" європейські кордони з Росіє та доставляє потужну бойову авіацію.

Якщо запрошувати в гості, то на своїх умовах та за своїми правилами, так вважає блогер Олександра Коваленка, якою він поділився на сторінці livejournal, інформують Патріоти України.

Європа укріплює кордони з РФ. Фото uainfo.org

В начале этого месяца в Бельгийский порт Антверпен уже были доставлены вертолёты Армии США, а именно: 50 многоцелевых вертолетов Black Hawk, 10 транспортных вертолетов CH-47 Chinook и 1800 военнослужащих из состава 10-й боевой авиационной бригады США, которые позже были переброшены в Восточную Европу в рамках операции "Атлантическая Решимость".

Это не последняя поставка винтокрылов в ЕС и следующая должна была быть куда более интересной, ибо речь уже шла об ударных AH-64 Apache. Ну и американцы не подвели - первые уже прибыли!

Так, на авиабазу Рамштайн, что в Германии, были доставлены первые ударные вертолеты AH-64 Apache из состава 10-й боевой авиационной бригады Армии США. Всего данных птичек будет отправлено в рамках операции "Атлантическая решимость" 24 единицы. Размещены будут они так же в странах Восточной Европы.

Что тут ещё можно сказать? Демократии у границ с Россией становится всё больше и больше

Європа укріплює кордони з РФ. Фото uainfo.org


Європа укріплює кордони з РФ. Фото uainfo.org

Європа укріплює кордони з РФ. Фото uainfo.org

Європа укріплює кордони з РФ. Фото uainfo.org

Європа укріплює кордони з РФ. Фото uainfo.org

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...

Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "мінусованих" членів екіпажу (фото)

субота, 20 квітень 2024, 14:43

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц...