"Отжал мобилу и продал ее через сайт "министерства". Мечты сбываются": Блогер про ноу-хау терористів (документи)

Серед товарів, які поступили таким чином у продаж, є як обладнання промислових підприємств і "віджаті" у населення транспортні засоби, так і зовсім дрібниці - панчохи та шампуні.

Мародери "ДНР". Фото: ЖЖ.

"Вот так выглядит официально "узаконенное" боевиками мародерство в Донецке. Главари российских оккупантов и коллаборантов ОРДО разместили на официальном сайте своего "министерства налогов и сборов" списки так называемого "бесхозяйного (конфискованного) имущества, предлагаемого на реализацию", - написав журналіст Денис Казанський на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

По всей видимости, речь идет о товаре, отобранном у донецких предпринимателей, а также простых граждан, по какой либо причине попавших в немилость к боевикам. Среди предлагаемых товаров есть как оборудование промышленных предприятий и "отжатые" у населения транспортные средства, так и совсем мелкий, копеечный товар – шампуни, гели для душа, детские сапожки и бывшие в употреблении мобильные телефоны с царапинами и аккумуляторами. Шикарно. Отжал мобилу и продал ее через сайт "министерства". Мечты сбываются. "Русский мир" торжествует.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...