Падіння російського військового літака: до посольства Московії-орди у Києві деякі малосвідомі, "ватні" українці зносять квіти і лампадки, а мали б нести "стекломой" і "боярішнік" (фото)

Після 3 років неоголошеної гібридної війни Росії проти Україні, у більшості українців немає ні краплини жалю за загиблими колишніми так-званими "братами", це показали соцмережі.

В Україні теж вшанували пам'ять загиблих у катастрофі російського літака Ту-154, що в ніч на 25 грудня зазнав аварії над Чорним морем неподалік від Сочі. Попри війну на Донбасі та агресію Росії щодо України, кілька людей вдень 25 грудня прийшло під стіни Посольства Російської Федерації у Києві, щоб висловити слова співчуття.

Вони принесли квіти та залишали їх у металевій огорожі навколо дипустанови, а також запалювали свічки та лампадки.

Нагадаємо, в ніч 25 грудня у Чорному морі неподалік від Сочі зазнав катастрофи літак Міноборони Росії Ту-154, що летів до Сирії. На його борту перебували 84 пасажири – переважно військовослужбовці ЗС РФ, артисти ансамблю імені Александрова, які планували виступити з концертом в розбомбленому Алеппо, і 9 представників російських ЗМІ.



Джерело

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Священники, які мали сумніви, говорили, що якби вони ще у 2014-му вийшли з УПЦ МП, то можливо б війни не було, - військовий капелан

неділя, 5 травень 2024, 13:28

Капелан військового інституту національного університету ім. Тараса Шевченка Сергій Дмитрієв розповів, що російська церква давно вже використовується путінським режимом для досягнення своїх політичних цілей, передають Патріоти України. "Для мене було п...

Кремль намагається зробити натяк: Навіщо РФ оголосила в розшук Зеленського, Порошенка і Павлюка - політолог

неділя, 5 травень 2024, 12:44

Політолог Ігор Рейтерович в ефірі Radio NV пояснив, навіщо Росія оголосила в розшук президента України Володимира Зеленського, п’ятого президента Петра Порошенка, а також командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Олександра Павлюка, передають ...