Пальто-валіза Airport Jacket для авіапасажирів - нове слово у модному дизайні (відео)

Австралійські дизайнери створили так зване пальто-валізу, в кишенях якого можна пронести речі загальною вагою до 15 кілограмів.

Airport Jacket рассчитано прежде всего на авиапассажиров.

Пальто имеет 14 глубоких карманов, в которые, к примеру, умещаются два ноутбука, iPad, две пары туфель, джинсы, пять футболок, джемпер и фотоаппарат.

Компания-производитель Juice Promotions Australia указывает, что благодаря их разработке путешественники смогут не сдавать вещи в багаж, а проносить их на борт лайнера.

Airport Jacket при желании возможно превратить в сумку. Длина пальто регулируется благодаря отстегивающимся карманам.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не можемо відкрити вікна, задихаємося": В окупованому Маріуполі назріває екологічне лихо

субота, 20 квітень 2024, 19:16

Регулярні пориви каналізаційних стоків стали гострою проблемою в окупованому Маріуполі. Стічні води підтоплюють будинки містян, що з настанням тепла робить перебування у них нестерпним та загрожує розповсюдженням інфекцій. Про це повідомили у Маріуполь...

Сухопутні війська ЗСУ під Авдіївкою атакували групу спецпризначенців РФ разом із снайпером (відео)

субота, 20 квітень 2024, 18:53

Сили оборони України атакували дроном групу російських спецпризначенців у районі села Бердичі Донецької області. Відповідне відео 20 квітня опублікували в Telegram Сухопутних військ ЗСУ, передають Патріоти України. Зазначають, що українські військові п...