"Пам'ятник коханню": Нова визначна пам'ятка з'явилась на пірсі пляжу в Одесі

Скульптура під назвою «Сонячне серце» була встановлена ​​на пірсі пляжу на 13-й станції Великого Фонтану.

Скульптура под названием «Солнечное сердце» была установлена на пирсе пляжа на 13-й станции Большого Фонтана.

Новую одесскую достопримечательность создал скульптор Михаил Рева.

Памятник любви весом 800 кг установлен на постаменте, в основании которого была заложена капсула с украшением в виде сердца и книгой «Алоха» инициатора идеи Андрея Любова.

На двух сердцах на 20 языках мира написано слово «любовь».

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...