"Папа, ми від тебе такого не чекали": Посол Папи Римського буде говорити з терористами Донбасу саме про визнання "республік" Ватиканом, - джерело

Цю тему зараз особисто форсує Гундяєв, та, як говорять у його оточенні, заявив, що не пошкодує ніяких грошей, бо таке визнання дасть Росії змогу ввести офіційно свої війська на Донбас.

"Таки договорились?" - "Таки договорились!".

Папа Римський Франциск може приїхати на окупований Донбас для зустрічі з віруючими, заявив журналістам посол Ватикану в Україні архієпископ Клаудіо Гуджеротті, який прибув з візитом до так званої "ЛНР".

"Коли буде вже спокій, "час братства", то Папа обов'язково знайде можливість, щоб приїхати сюди і провідати людей, але для цього потрібно запрошення від усіх сторін", - повідомив представник Ватикану. За словами архієпископа, на даний момент Папа Римський Франциск не може особисто приїхати на Донбас, але таке бажання у нього є.

Як пишуть сепаратичні видання, дипломат повідомив, що має намір зустрітися сьогодні з представниками Луганської єпархії Української православної церкви (УПЦ) Московського патріархату, але "більше ніяких зустрічей не заплановано".

Одна з версій - що зустріч з УПЦ МП на окупованих територіях, напевно, запланована задля "розхитування ситуації" та збільшення ненависті і суперечок на релігійній основі в Україні. Те, що не вийшло зробити у Гундяєва та Новинського - масштабна релігійна війна - московські посіпаки на Донбасі хочуть зробити, використовуючи ім'я Папи Римського.

Але все набагато небезпечніше. Як повідомляє моє власне джерело, перемовини під прикриттям зустрічі з УПЦ МП йтимуть саме про визнання "республік". Бо якщо їх визнає Ватикан, то всі європейські країни (за винятком кількох) автоматично під цим підпишуться. Преса сепаратистів просто у захваті від даної події.

Цю тему зараз особисто форсує Гундяєв, та, як говорять у його оточенні, заявив, що не пошкодує ніяких грошей, бо таке визнання дасть Росії змогу ввести офіційно свої війська на Донбас (під виглядом принаймні "миротворців").

Церковний Цинік


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...