Батько ціною в мільйон доларів: На пошті спотворили урну з попелом ветерана, дочка позивається до суду

Не поталанило ветерану - нема спокою і після смерті.

Фото: gazeta.ua

Кендес Брукс з американської Каліфорнії подала в суд на USPS. Стверджує, що служба загубила урну з попелом її батька, з подивом передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Похоронний будинок у Флориді відправив контейнер з попелом згідно усіх правил. За законом, єдиною службою, яка може надавати такі послуги є USPS.

"Спочатку посилка до мене не дійшла. Я не могла приїхати на похорон. Попросила бюро переслати прах мені. Вони виконали всі вимоги. Посилка відслідковувалася до Флориди. Потім її загубили. Пропонували компенсувати вартість пересилки. Я не повірила своїм вухам. Мій батько був ветераном війни у Кореї. Він заслужив, щоб з ним гідно попрощалися, а не валятися десь на складі. Просто знайдіть мого тата", - каже Кендес.

У службі почали розслідування. Дуже пошкоджену коробку знайшли в Атланті. "Плівка була розтягнена. Урна трісла. Коли мені вручили коробку, попіл розсипався на килимок і мені на руки. У голові не вкладається, що так можуть поводитися з кимось, кого ти любив. Хочу, щоб пошта заплатила мені за ті страждання, які я пережила. Найняла найкращих адвокатів".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...