Паралелі: в мережі порівняли, як тримає удар долі слабка жінка Савченко і мужні українські політики (відео)

Можливо, дійсно хтось із цих чоловіків заслуговує на розуміння та співчуття. Однак порівняння дійсно вражає.

Надія Савченко в суді. Фото:www.bbc.comУ мережі висміяли голову громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова, затриманого СБУ за підозрою у співпраці зі спецслужбами РФ і який імітує свій непритомний стан, колишнього лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана, який перебуває під арештом і нардепа Ігоря Мосійчука. Пародійне відео, в якому фігурують згадані люди, розміщено на сайті інтернет-сервісу Coub, зазначають Патріоти України.

"Не могу не перепостить. Ибо герои! А *уле им какая-то баба, правильно?", - написав у своєму Facebook український журналіст Віктор Литовченко.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Удар по Кримському мосту в день інавгурації Путіна міг би мати серйозний ефект, - військовий експерт

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:16

Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман вважає, що удар по Кримському мосту в день інавгурації російського диктатора Володимира Путіна міг би мати значний політичний та військовий вплив, передають Патріоти України. "Залишил...

"Сирський подав у відставку": Пропагандисти Кремля вигадали черговий фейк

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:55

Як зазначають у Центрі, інформацію про «відставку Сирського» розганяє анонімний акаунт, який зазвичай поширює російські наративи про Україну. Ніяких доказів на підтримку своїх «зрадницьких» тез автор, звісно ж, не наводить. А у жодних офіційних джерела...