"Партия Макрона получила большинство в парламенте Франции", - Олег Пономар

Формування більшості партією французького президента і його союзниками - гарний знак для України.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.

Доброго ранку, друзі. Понеділок, новий тиждень. Що важливого? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

- Новость номер 1, конечно, - партия Макрона получила большинство в парламенте Франции. Абсолютная и уверенная победа. Для Украины - очень хорошо.

- Великобритания:
Как мы и предполагали, быстрого и легкого Брекзита не будет. Уже вовсю говорят о мягком Брекзите. Он предусматривает: общий с ЕС рынок, свобода передвижения рабочей силы, общая юрисдикция суда ЕС и тд.
Также по последним опросам за проведение повторного референдума выступили уже 53% британцев.

- Асаду привет:
США сбили сирийский СУ-22.

- Немного Витрины:
Новый рейс со Львова - 20 ойро и два часа полета - и вы в Берлине".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...