Парубій заборонив виступи у Раді російською мовою

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій заборонив депутатам виступати російською мовою.За словами Парубія, законодавство вимагає, щоб депутати виступали тільки українською мовою.

«Я звертаюся до всіх народних депутатів, нагадуючи закон України, що у Верховній Раді ми виступаємо державною українською мовою... Готуючись до виступів, пам'ятайте закон України», — заявив Парубій.

За словами Парубія, законодавство вимагає, щоб депутати виступали тільки українською мовою.

Жоден з присутніх в залі депутатів, в тому числі представники «Опозиційного блоку», не посміли заперечити Парубію.

Опублікував: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...

Росіяни використовують на фронті до 60−70 тис. снарядів на добу - джерело

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Представник Генштабу ЗСУ на умовах анонімності розповів, що зараз окупанти ведуть артилерійський вогонь у 5−6 разів інтенсивніше, ніж їм відповідають українці. Про це NV розповіло джерело у Генштабі ЗСУ, передають Патріоти України. Окупаційне угрупуван...