Пасинки Кремля: Депутат розповів, як Януковича «пресують» у Росії

У втікачів з України в РФ віднімають гроші. Живеться їм там як і є – на чужині. Своїми вони там не стали

В ГПУ розповіли коли гроші Януковича пополнять державний бюджет

Екс-президент Віктор Янукович та інші політики-втікачі з України в Росії не бідують, але наближені до Кремля люди потроху відбирають у них вкрадені активи і гроші. Про це заявив народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Віталій Чепінога, зазначають Патріоти України.

«По моим данным, наши политические «беглецы» в России, включая экс-гаранта, чувствуют себя «не так чтобы». Не «нищенствуют», но и не «роскошуют»... На перигорские трюфеля и бретонские устрицы средств, вероятно, хватает, но не более того. Драйва нет», - розповів народний обранець.

За словами нардепа, «братья-славяне», приближенные к Кремлю, «наших» там тихо прессуют и аккуратно отбирают украденные ранее в Украине деньги и активы».

«Недаром же, например, бывший главный «фискал» Клименко хочет вернуться в Украину, снимает о себе смешные и тупые рекламные ролики, а бывший заместитель главы АП Андрей Портнов довольно успешно судится с украинскими властями. Они бы хотели вернуться. Потому что изгнание — это изгнание, и ничего комфортного в нем нет», - додав Чепінога.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...