Пательня Трампа шкварчить ще гучніше: Стала відома справжня причина звільнення Комі

​У розпорядженні спецпрокурора США Роберта Мюллера, який розслідує зв'язки команди президента США з РФ, опинилася чернетка листа, написаного Дональдом Трампом і його помічником, в якому йдеться про реальні причини звільнення директора ФБР Джеймса Комі.

За словами двох джерел, знайомих з процесом, даний лист був написаний за пару днів до звільнення Комі (9 травня) і не було оприлюднено через заперечення адвоката президента, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Associated Press.

Повідомляється, що в той же день Білий дім оприлюднив інший лист, де було оголошено про звільнення Комі, і який був підписаний заступником генерального прокурора Родом Розенштейном, який називав причиною звільнення Комі розслідування справи про електронну пошту Хілларі Клінтон.

Трамп був злий на Комі протягом декількох тижнів, оскільки глава ФБР не хотів публічно заявити про те, що стосовно президента не ведеться розслідування, про що, за словами Трампа, Комі запевнив його при особистій зустрічі, - зазначає видання.

Відзначається, що новий лист може надати додатковий контекст щодо мотивів Трампа, коли він готувався звільнити Комі. Зокрема, чи намагався Трамп стримати Комі в розслідуванні ФБР щодо зв'язків його команди з Росією.

Нагадаємо, що в травні президент США Дональд Трамп прийняв несподіване рішення і відсторонив директора ФБР Джеймса Комі від виконання своїх обов'язків, призначеного на посаду ще за часів адміністрації Барака Обами.

До звільнення Комі очолював розслідування ФБР про можливі зв'язки членів передвиборчого штабу Трампа з Росією.

Згодом екс-глава ФБР Джеймс Комі заявив, що президент США Дональд Трамп просив його залишити в спокої радника Майкла Флінна і припинити розслідування можливих зв'язків з Кремлем.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...