Павло Тарасюк + Тетяна Ричкова: Романтичне весілля у Китаї (фото)

Голова столичної організації БПП освідчився коханій у далекому Китаї.

"Патріоти України", посилаючись на Facebook юриста Бориса Сиклітського, повідомляють про пропозицію руки і серця від керівника секретаріату Київської міської організації Блоку Петра Порошенка Павла Тарасюка своїй подрузі - народному депутату та однопартійцю Тетяні Ричковій.

"Під час відвідин автентичного селища Юаньцзяцунь під Сяньянем став свідком несподіваного романтичного визнання в любові і пропозиції руки та серця молодого партійця, мудрого керівника секретаріату Київської міської організації Павла Тарасюка і прекрасної жінки, волонтера, офіцера ЗСУ і народного депутата України Тетяни Ричкової", - повідомив Сиклітський.

За його інформацією, обряд одруження здійснить військовий капелан у Ханчжоу. "Завдяки добрим організаторським здібностям молодого, гуляти весілля будуть у затишному ресторані з традиційною китайською кухнею. P. S. Замість дарунків від рідних і близьких на весілля, наречені просять перераховувати засоби на підтримку Фонду збереження панд в південно-східній Азії", - додав автор повідомлення.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...