Печія?: Шість доступних продуктів, що допоможуть зменшити неприємні відчуття

Якщо вас мучить печія, не обов'язково одразу пити таблетки.

Ілюстрація. Фото: Жіночий світ

Щоб не було печії – не слід переїдати. Але якщо таке сталося і ви відчуваєте дискомфорт, допоможуть кілька смачних продуктів, зазначають Патріоти України з посиланням на Сosmo.

Якщо вас мучить печія, не обов'язково одразу пити таблетки – з'їжте скибочку дині. Вона нейтралізує кислоту. Також допомагає впоратися з печією імбир – він має протизапальні властивості, заспокоює нервову систему і абсорбує шлункову кислоту.

Банани також знижують кислотність в шлунку і зменшують неприємні симптоми. Також добре заспокоює шлунок вівсянка та домашній йогурт.

Зелені овочі теж мають властивості, аби побороти печію, оскільки мають високий рівень pH. І зовсім простий спосіб, який завжди є під рукою, це – жувальна гумка. Від її жування виділяється велика кількість слини, яка змиває кислоту зі стінок стравоходу.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...