Передислокація ЗСУ: Міноборони змінить порядок розміщення військових підрозділів на Донбасі

Міністерство оборони України хоче змінити Бойовий статут Сухопутних військ Збройних Сил України, щодо місця дислокації підрозділів в межах міст або поруч з ними.

 Міноборони змінить порядок розміщення військових підрозділів в Донецьку. Фото donbass.ua"Зараз ми розробляємо зміни в Бойовий статут Сухопутних військ ЗСУ в тій його частині, яка врегулює військову присутність в межах або в безпосередній близькості від населених пунктів і критично важливої інфраструктури", - поінформувала на брифінгу спікер Міноборони Вікторія Кушнір, пишуть Патріоти України із посиланням на Тиждень.

Відзначається, що в даний час в Авдіївці третю добу відсутнє світло і час від часу зникає вода в зв'язку з безперервними бойовими діями. Снаряди бойовиків іноді потрапляють в будівлі Донецької фільтрувальної станції та обривають лінії електропередачі.

Як говориться в повідомленні, спостерігачі ОБСЄ неодноразово закликали до демілітаризації прилеглої житлової забудови зони.

Як повідомлялося, 5 березня Авдіївка Донецької області знову залишилася без електропостачання через обстріли бойовиків, також було знеструмлено Донецьку фільтрувальну станцію.

Нагадаємо, в ніч на 24 лютого в результаті бойових дій було пошкоджено Донецьку фільтрувальну станцію. У ніч на 25 лютого поблизу Авдіївки пошкоджено високовольтну лінію, що призвело до припинення електропостачання міста і Авдіївського коксохімічного заводу. Подачу електрики відновили 27 лютого, 4 березня відремонтували фільтрувальну станцію.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Куди зник Рустем Умеров?: У наказі Міноборони знайшли дивну деталь (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:04

В нещодавно підписаному законі про затвердження Змін до Положення про військово-лікарську експертизу знайшли дивну деталь, підписав цей закон не Міністр Оборони. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Верховної Ради України. Мережа н...