Переміг росіянина: Українець виборов титул найсильнішої людини світу (відео)

У найближчих планах спортсмена стати найсильнішою людиною планети не лише серед аматорів, а й у професіоналів.

Новіков С. Фото: Sport.ua

Українець став переможцем на аматорських змаганнях у США, започаткованих Арнольдом Шварцнегером, повідомляють Патріоти України з посиланням на 24 канал.

21-річний українець Олексій Новіков здобув титул найсильнішої людини. Сьогодні, 6 березня, хлопець повернувся в Україну. В аеропорту його зустрічала Федерація стронгменів на чолі з Василем Вірастюком.

У фіналі змагань хлопець переміг американця та росіянина. Протягом кваліфікації та фіналу у Олексія Новікова була запекла боротьба із спортсменом з Росії і це додавало хлопцю відповідальності.

"Робота, яку спортсмен проробив до змагань – особиста заслуга Олексія. Він дуже того хотів",
– зазначив Василь Вірастюк (найсильніша людина планети в 2004 році). У найближчих планах Олексія стати найсильнішою людиною планети серед професіоналів. Варто зазначити, що нові змагання відбудуться вже за місяць.

"Хлопець вийшов на новий рівень "Арнольд Про", а це вже топовий рівень. Ми дивились і думаємо, що Олексію треба змінювати імідж. Щоб класно виглядати на сцені йому необхідно бути і сильним, і видовищним", – наголосив президент Федерації стронгмену України Сергій Конюшок.
Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...