Перемога чи зрада? Знищуйте свої ліси, панове: Українці обурені нахабним та безсоромним масовим знищенням та вивезенням лісів Карпат та Полісся до Європи

Український ліс-кругляк вже отримав обіцяний безвізовий режим. Безцінні Карпати і Полісся Європа хоче купити за €600 млн.

Фото з соціальних мережТривогу почали бити жителі Карпат та Прикарпаття - у соціальних мережах викладають відеокліпи вже готових до відправки довжелезних вагонів вщерть заповнених цінними породами лісу.

Мало того, ліс, що вивозитиметься з України найвищого ґатунку, як кругляк та пиловник 1,2,3 гатунку, довжиною 3,80 м, так ще й безсоромно серед білого дня, не ховаючись від очей людських.

Відеоролик був розміщений у мережі Facebook - на сторінці газети БізнесUA і стрімко поширюється по українському простору мережі.

Коментарі користувачів ясно показують усю огидність прийнятого владою рішення на зняття мораторію на експорт деревини.

Автор відео наголошує на цінності порід деревини - бук, дуб, явір, ялина.

"Дійшло до того, що уже вивозять навіть і березу",- говорить автор відео.

"Вагони повні, раніше їхали тільки уночі, повільно, 10-15-20 км, зараз возять на повних парах. Я не знаю, чому зупинився даний ешелон. Вивозять у фабрику в Руминію в Радауци"

"От вам береза, будь ласка. От вам ялина", - переводить камеру на вагон з кругляком берези автор.


"Ну, цей, звичайно довгий - вагонів 70 - тільке те, що я налічив! Возять внаглу, от тут люди живуть, будь ласка. В середньому возять 10-12-15 ешелонів , це тільки те, що я бачу. Кожного дня. Послідні місяці уже дуже жостко возят. Сил немає і немає куди звертатись...!" - говорить автор

Патріоти України вже підіймали це питання нещодавно. Стаття під назвою "Як викрутити руки "бідному родичу" у скруті: Юнкер заявив, що Україна отримає €600 млн, коли скасує заборону на експорт лісу, Ляшко обіцяє перевішати його друзів у Раді" розповідала читачам про безсоромний продаж живих легень нашої країни.

"Я радий, що український президент законодавчим шляхом має намір зняти заборону на експорт деревини. Таким було наша вимога, і ми отримали відповідну реакцію: це трапиться в найближчі дні або тижні. Скасування заборони дозволить нам дати дозвіл на останній транш в розмірі € 600 млн, який ми пообіцяли Україні в рамках своєї підтримки", - розповів Юнкер., зазначалося в статті.

13 вересня 2016 року представництво ЄС в Києві заявило, що надання Україні другого траншу в розмірі € 600 млн під загрозою, тому що Верховна Рада досі не прийняла в другому читанні законопроект "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг ". 22 вересня закон був прийнятий.

«Порошенко виторгував безвізовий режим для нашого лісу. Обіцяючи єврочиновникам скасувати мораторій на вивезення з України необробленого лісу-кругляку, Президент Порошенко краде в українців їх робочі місця і можливість годувати свої сім'ї. Владу, яка позбавляє Україну лісів і майбутнього, треба гнати в шию», - додав Олег Ляшко, говориться в статті.

На статтю було багато обурених коментарів від небайдужих читачів сайту:

-Та рубайте в Чорнобильській зоні, та везіть тим псам. Хай суки роблять для себе меблі, а нам щоби ті меблі не купувати. Хай знають кляті буржуїни, як нам руки викручувати. От така моя порада,- пише один коментатор

-Свої ліси бережуть, наші нищать, - говорить інший

-Практически 90% леса они экспортируют из Украины, Китая и Латинской Америки. Снять запрет на экспорт нашего леса-это преступление. Украина уже потеряла огромные лесные территории, а в Карпатах, так вообще скоро пустыня будет. От того, что безжаластно вырубаются там леса, топятся населённые пункты каждый год. Это всё грозит экологической катастрофой. Во что только превратили леса в Ровенской, Винницкой обл. добычей янтаря. - Доводить третій коментатор

Людям боляче за таку розтрату багатства країни. А нашій владі?

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...