Перепона у сексуальних відносинах: Невгамовний 88-річний російський актор розлучається з молодою дружиною через її "егоїзм"

Зірка серіалів "Вулиці розбитих ліхтарів", "Убойна сила" і "Агент національної безпеки" Іван Краско розлучається зі своєю молодою дружиною через те, що остання не готова завести дитину.

Іван і Наталя Краско

Чоловік зізнався, що охолов до молодої дружини, тому що вона не пройшла головний "тест на любов", передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Головне питання виникло в тому, що вона панічно боїться завести дитину, не хоче народити мені донечку. Це поставило перепону в наших сексуальних відносинах. Раз у нас немає інтимного спілкування, то спільне життя втрачає сенс. Вона, мабуть ще не розуміє, що дитина - це тест на любов. Але я нічого з цим не можу вдіяти і тому я поступово охолов до Наташки", - зізнався Краско.

Незважаючи на охолодження, розлучення відбудеться не скоро, оскільки актор не поспішає "викинути дружину на вулицю". Сама Наталя Краско піти не боїться і до розлучення готова. Дівчина стверджує, що їй нічого не потрібно від її чоловіка. "Я завжди говорила, що ні на що не претендую. Навіть якби у нього палаци були, я не хочу. Навіщо мені так обтяжувати себе? Зібрав свою авоську і пішов по світу!" "Хтось мені пише: Ну що, старий перекинув тебе, так?" Ну що, обідрала його, як липку, пішла по коханцях"? Я не знаю, що їм відповідати. У всіх своя думка. Але правду знаємо тільки я та Іван Іванович", - стверджує Наталія.

Наталя Краско

Дівчина підтвердила, що не хоче народжувати дитину в цьому шлюбі. Однією з основних причин вона вважає незручні питання, на які їй доведеться відповідати майбутній дитині. "Для мене дитина - це не іграшка. Просто народжувати, бо Іван Івановичу так захотілося, я не можу. Мені потім дитина почне задавати питання: де мій тато? Чому його немає поруч? Я не хочу на них відповідати", - говорить жінка.

Іван і Наталя Краско

Зараз подружжя продовжує жити разом, зберігає дружні стосунки і готується до оформлення розлучення. Іван Краско зізнається, що йому неприємний не сам факт розлучення, а той галас, яка може піднятися навколо цього. "Хотілося, б, щоб не роздмухували. Колега мій, Армен Борисович Джигарханян, бідний, цілий серіал витерпів про їхні стосунки. Але там мільйони, які повинні бути поділені. А у нас з Наташкою немає нічого, тому ми щасливі люди в цьому плані", - зізнався актор.

Нагадаємо, Іван і Наталія познайомилися коли він був її викладачем в інституті. Вони одружилися у вересні 2015 року. Нареченому було 84, а нареченій 24 роки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...