Переселенець з Донецька загинув під час робіт у Росії

На території однієї з овочевих баз знайшли тіло українця, якого придавила залізобетонна плита.

Стара будівля. Фото: freemarket.ua

У вівторок, 4 квітня, в Ленінградській області в селі Терпіліци на території овочевої бази знайдено мертве тіло 41-річного громадянина України, біженця з Донбасу, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Діалог UA".

З'ясувалося, що українець неофіційно виконував роботи по демонтажу старих сушильних сараїв на території овочевої бази. Під час роботи його придавило плитою перекриття, зробленої із залізобетону. За даним фактом проводиться слідча перевірка.

До слова, біженець зі сходу України перебував на території РФ легально, але 31 травня поточного року закінчувався дозволений термін його перебування в країні. Нагадаємо, на початку березня в анексованому Криму силовики з автоматами оточили поселення біженців з Донбасу - людей хотіли силою змусити повернутися на територію, контрольовану бойовиками "ЛДНР".

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...