Перестрілка у Княжичах може дати привід Порошенку, - політолог

Президент може відправити у відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Руслан Бортник. Фото: РИА Новости Украина.

Політолог Руслан Бортник не виключає особистого втручання Президента Петра Порошенка в ситуацію, яка склалася після перестрілки між поліцейськими у Княжичах. Про це він повідомив в коментарі "Апострофу", інформують Патріоти України.

Політолог вважає, що Порошенко цілком може відправити у відставку Авакова, адже в їх відносинах є проблеми. За словами Бортника, Аваков знаходиться на високому посту не тому що він хороший управлінець, а тому, що він "є буфером між БПП і НФ".

На думку експерта, вся провина у трагедії лежить особисто на міністрі МВС. Бортник вважає, що в будь-якій іншій країні міністр силового відомства після такої НП самостійно би подав у відставку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...