Перевозить сотні військових та вертольоти: США презентували новітній потужний корабель (відео)

Судно може використовуватися для запуску і відновлення десантних кораблів і транспортних засобів-амфібій.

Урочисте введення судна в стрій. Фото: Twitter

Військово-морські сили США взяли на своє озброєння новий десантний корабель-док USS Portland (LPD-27). Він буде оснащений лазерною зброєю, повідомляють Патріоти України. Відео опубліковано в Twitter ВМС США.

Напередодні пройшла урочиста церемонія введення судна в стрій. Відзначається, що корабель буде флагманом на міжнародних військово-морських навчаннях RIMPAC 2018, які пройдуть влітку на Гаваях. Після цього на ньому встановлять гармату.

USS Portland призначений для перевезення 800 морських піхотинців США. Він також може нести вертольоти Sikorsky CH-53E Sea Stallion і конвертоплани MV-22 Osprey. Також судно може використовуватися для запуску і відновлення десантних кораблів і транспортних засобів-амфібій.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20