​Перша судова смертна кара в "ДНР": стала відома особа засудженого

12 лютого, в "молодій республіці" винесли перший смертний вирок. На щастя мова йде не про українських військовополонених, як обіцялася місцева «омбудсмен».

Людмила СтратейчукСмертником став один з бойовиків-«козаків», який розстріляв двох дівчат за відмову зайнятися з ним сексом, чекає своєї смерті, повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ

Про винесення першого вироку суду в "ДНР" проінформувала в.о. так званого голови Верховного трибуналу невизнаної "ДНР" Людмила Стратейчук, колишня суддя Апеляційного суду Донецької області. Ім'я засудженого не повідомила, однак інформагентству "МК" вдалося встановити особу зловмисника завдяки інформації, наданої так званим головою Верховного суду "ДНР" Едуардом Якубовським.

Повідомляється, що після зіставлення певних фактів, з'ясовано, що засудженим є козак бандформування "Область Війська Донського" Анатолій Якубенко, який 8 березня 2015 року здійснив подвійне вбивство.

Бойовик застрелив з пістолета Стєчкіна двох 23-річних дівчат, Олену Лещенко і Ліну Кузіну, які відмовилися займатися сексом з терористом. Як стало відомо, тіла дівчат були виявлені в полі поблизу населеного пункту Ларине. «Ці дівчата не мали ніякого відношення до військової служби або будь-яким опорам, пов'язаних з бойовими діями», - додала "суддя".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...