Перше місце у Латвії! Дівчата заспівали так, що слів просто немає: камерний дівочий хор України

Камерний дівочий хор Київської середньої спеціалізованої музичної школи ім. М.В. Лисенка здобув перше місце на ХІІ Міжнародному Фестивалі духовної музики "Sudraba zvani/Silver Bells" в Даугавпілсі.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Павло Нейман, один із організаторів поїздки колективу на конкурс.

«Перше місце! Камерний дівочий хор КССМШ ім. Лисенко! Дівчата заспівали так, що слів просто немає. Сама гордість за те, що в Україні є такий діамант. Всі подробиці вже завтра - зараз бігом в автобус і буде довга дорога в Київ», - пише Нейман.

Він уточнює, що після повернення готовий надати колегам-журналістам всі матеріали про виступ та всі необхідні контакти.

Суперниками українського хору на фестивалі були чотири десятки сильних колективів з Білорусі, Естонії, Латвії, Литви, Росії та інших країн.

Пропонуємо послухати ангельські дівочі голосочки.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...

"Националисты "Азова" процитировали Путина": Росіяни вигадали фейк про банер у Харкові (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:41

Російські окупанти поширюють фейк про те, що нібито 3-тя окрема штурмова бригада "Азов" використала на своєму банері цитату, яка майже повторює висловлювання Путіна. Вони стверджують, що банер розміщений у метро Харкова. Про це пише Харківський антикор...