Перші кроки Трампа стануть вбивчими для економіки РФ, - Альфред Кох

Трамп обіцяв скасувати обмеження на видобуток нафти в США та вибити з нафтового ринку Росію і Іран - і свою обіцянку він виконає.

Дональд Трамп. Фото: Вести.

Перемога мільярдера Дональда Трампа на президентських виборах в США стане великою поразкою Кремля. Новий глава Білого дому вже робить перші кроки, які боляче вдарять по економіці Росії найближчим часом. Про це на своїй сторінці в Facebook пише екс-віце-прем'єр РФ Альфред Кох, передають Патріоти України.

Він зазначає, що Федеральна резервна система (ФРС) фактично вже прийняла рішення про підвищення ставки, що викличе чергове падіння ціни на вуглеводні.

"Цей тренд буде простимульований обіцяним Трампом скасуванням обмежень на видобуток і експорт нафти в США. І вишенькою на торті (правильно говорить Костянтин Сонін) будуть нові американські тарифи на китайську сталь, що сповільнить зростання китайського ВВП і знизить попит на нафту ", - пише експерт.

За словами Коха, ось вже більше двох років найбільші виробники намагаються укласти картельну угоду, яке б стала протидією політиці США, однак всі спроби поки не принесли результату. Як тільки сторонам вдається досягти компромісу, один з учасників угоди обов'язково порушує умови, і переговори починаються заново.

"Як тільки ціна виростає вище 50 доларів за барель, відразу включаються сланцеві гойдалки, і ціна йде вниз ...", - пише Кох.

Додамо, що в Кремлі вже визнавали, що бюджет - 2016 передбачав більш високі ціни на нафту і її похідні. У документ були закладені інші цифри, проте через падіння вартості вуглеводнів вже довелося істотно урізати фінансування ряду галузей.

До слова, Трамп уже пообіцяв забезпечити світ нафтою і вибити з паливного ринку Росії та Іран. Крім цього, в США виявлено велике родовище нафти, що шокувало Москву.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...