Першу проукраїнську газету в Авдіївці випустили і розносять поліцейські (фото)

"Поліція Донеччини" - єдине українське видання, яке розповсюджується серед населення

В Авдіївці (Донецька область) поліція почала випускати першу в місті проукраїнську газету.

Як повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на поліцію регіону, спецвипуск "Поліції Донеччини" готується виключно для авдіївців. Це єдине українське видання, яке розповсюджується серед населення, інформують Патріоти України.

"Тут інформаційний голод Ми видали спецвипуск газети спеціально для жителів Авдіївки, щоб люди мали об'єктивну і повну інформацію про ситуацію в місті, про те, куди можна звернутися за допомогою, щоб розуміли, що тут відбувається.", - розповів глава поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

В Авдіївці є з десяток російських телеканалів і кілька радіостанцій терористичної організації "ДНР".

(Фото поліції Донецької області)


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...