Перший пішов: Стало відомо про підвищення тарифів на інтернет в Україні

Відзначається, що тарифи підвищиться в середньому на 10%.

Фото: cosmonova.net.

Телекомунікаційний провайдер "Воля" підвищить з 1 листопада 2017 року тарифи на Інтернет і кабельне телебачення на 10%, передають Патріоти України з посиланням на сайті компанії.
"Ми актуалізуємо абонентську плату і скасовуємо деякі тарифні плани, щоб розвивати наші сервіси і пропонувати абонентам тільки кращі продукти і послуги. Перегляд тарифів пов'язаний із зовнішніми факторами, які безпосередньо впливають на собівартість наших послуг, а саме: зростання курсу долара, інфляція і перехід на платні відносини з медіа-групами ", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що тарифи підвищиться в середньому на 10%.
"Це дозволить нам модернізувати мережу і обладнання, продовжити інвестування в якісні інноваційні послуги, а також співпрацювати c міжнародними виробниками контенту - FOX, Discovery, AMC, National Geographic", - пояснюють у провайдера свою ініціативу щодо актуалізації тарифів.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як знищили окупантів разом із їхньою технікою на Донеччині (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:54

Сили спецоперацій ЗСУ знищили важку техніку та 11 військових противника на Донеччині, інформують Патріоти України. Як йдеться у повідомленні ССО у Telegram у вівторок, 23 квітня, оператори FPV-дронів тактичної групи Медоїд 3-го полку ССО показали резул...