Перуанці заявили, що знайшли мумію прибульця (фото, відео)

Група самопроголошених дослідників паранормальних явищ стверджує, що вони виявили докази існування прибульців - таємничу мумію трипалого гуманоїда з подовженим черепом. Однак думки експертів з приводу знахідки розійшлися.

Фото: "Популярная механика"Патріоти України з посиланням на Нескучные новости повідомляють, що мумія була знайдена недалеко від міста Наска в Перу. Тіло гуманоїда було покрито білим порошком, який, як каже команда дослідників-любителів, використовувався для збереження останків. Вони також стверджують, що, судячи за зразками вуглецю, їхня знахідка відноситься до 245-410 років н.е. Ці цифри поки не підтверджені фахівцями..

У документальному фільмі про незвичайну знахідку професор Санкт-Петербурзького університету Костянтин Коротков розповідає, що риси, властиві статуї не є потворністю, а доводять приналежність до «іншій істоті, іншому гуманоїду».

Але, попри хвилювання серед прихильників теорії змови, незвичайнії знахідці можна знайти і більш просте пояснення. Провідний експерт з НЛО Найджел Уотсон говорить, що навіть будучи покритою бальзамуючою речовиною, мумія «повинна виглядати більш живою». Експерт вважає, що це просто статуя, покрита штукатуркою.

«Такі містифікації є результатом прийняття бажаного за дійсне, а також жадібності дослідників-любителів», - вважає він. - «Чим більше екзотичні відкриття, тим більше глядачів вони залучають, тому ми отримуємо все більш вигадливі «підтвердження» існування інопланетян».

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...