″Петре Олексійовичу, скільки зараз коштує продати Україну?″: Семенченко про ситуацію з блокадою на Донбасі

У неділю, 19 лютого, народний обранець опублікував фото, на якому видно скупчення вагонів у Дебальцевому. Семенченко впевнений, що вони заповнені вугіллям.

Джерело: Фейсбук Семена Семенченка

″Доброго ранку, Петро Олексійович. Вчора ваші торгові партнери поранили шістьох українських військових, травмували двох і здійснили 107 обстрілів позицій українських військ. Але це ж не привід припиняти торгівлю, адже все це "наші люди"?″, ― пише Семен Семенченко на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України, і продовжує:

″Біля Водяного українські бізнесмени, які офіційно зареєстровані в Україні і платять податки в бюджет, провели комерційний обстріл позицій ЗСУ. Було випущено 30 снарядів, які скінчилися менш ніж за півгодини. На більше не вистачило, Петро Олексійович, тому що бандити, піарники, терористи і крышеватели організували блокаду вашей торгівлі і ось дивіться що вийшло.

На фото склади з вугіллям які скупчилися в Дебальцеве, які ваши партнери не можуть продати і відправити на експорт. Немає торгівлі, мало снарядів, а це погано для бізнесу. Відправте "вашим людям" хоча б пару сотень мільйонів у вигляді безкоштовних поставок електроенергії і води. Зберуть з людей грошей, куплять амуніцію, доплатять "пацанам - шахтарям" та куплять новий мерс для захарченко. Ну і вас звичайно не образять. А заплатять за все це прості українці. А інакше ваші торгові партнери залишаться без роботи і поповнять лави бойовиків. По другому разу. Вас ГУР і Медведчук ще про це не попереджали?

До побачення, результати сьогоднішніх торгових операцій з "нашими людьми" підведемо завтра. Петро Олексійович, так все-таки, скільки зараз коштує продати Україну?″

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...