Петро Порошенко привітав українок з Міжнародним жіночим днем (відео)

Президент України Петро Порошенко привітав жінок країни з Міжнародним жіночим днем 8 Березня.

Петро Порошенко привітав українок з Міжнародним жіночим днем. Фото podrobnosti.ua

"Головною рисою сучасної української армії стала успішна гендерна політика. На сьогодні в рядах ВСУ проходять військову службу та працюють 54 тисячі жінок, з них понад 20 000 - жінки-військовослужбовці. З початку цього року на контракт вступили понад дві тисячі жінок. Стільки ж мають статус учасників бойових дій. Відсоток жінок, які приходять в армію захищати Україну, стає дедалі більше ", - йдеться в повідомленні, яке він написав у Facebook, інформують Патріоти України.

Також президент України відзначив, що раніше неможливо було уявити жінку-снайпера або розвідницю в уніформі ЗСУ. Однак завдяки останнім нормативним змінам жінки отримали можливість займати більше військових посад - всього їх вже понад 100.

"Україна пишається вашої стійкістю і сміливістю!", - додав глава держави.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...