"Певица-инвалид угрожает национальной безопасности Украины, а о путинском агенте-олигархе почему-то молчат", - політолог

Бізнесмен Олександр Бабаков, тісно пов'язаний з Кремлем, добре почувається в Україні і навіть розширяє свою імперію.

Олександр Бабаков. Фото: navalny.com.

Чимало політиків і підприємців, найтіснішим чином пов'язаних з Кремлем, прекрасно почуваються в Україні, їх законний бізнес в цій країні - частина гібридної агресії Москви. Таку думку висловив в Facebook російський політолог і соціолог Ігор Ейдман, передають Патріоти України.

"Сейчас в Украине очень много разговоров о том, допускать или не допускать российскую певицу на "Евровидение". Говорят, она под санкциями. Но почему-то ничего не слышно о персональных санкциях против путинских олигархов, многие из которых прекрасно чувствуют себя в Киеве. Вот, например, небезызвестный Александр Бабаков, теснейшим образом связанный с Кремлем бизнесмен и политик, находящийся под санкциями ЕС. В Украине у него все хорошо, он только расширяет свой многопрофильный бизнес", – зазначив Ейдман.

Він нагадав, що Бабакову належать кілька торгових центрів і готелів, в тому числі Premier Palace в Києві, поруч з яким 23 березня був убитий політик Денис Вороненко. Крім того, в цьому місяці Антимонопольний комітет України дозволив компанії VS Energy, співвласником якої є Бабаков, купити більше 50% акцій енергопостачальної компанії ПАТ "Чернівціобленерго".

"Бабаков не просто бывший депутат и вице-спикер Госдумы от "Единой России", голосовавший за аннексию Крыма. Он – "специальный представитель президента по взаимодействию с организациями соотечественников за рубежом". То есть, если перевести с пропагандистского языка на русский, официальный уполномоченный Кремля по манипуляции русскоговорящими гражданами разных стран в интересах путинского режима. Естественно, этот "троянский конь" будет делать все, чтобы помочь кремлевским хозяевам в войне против Украины. Его собственность и финансовые ресурсы – бомба замедленного действия под независимостью страны", – зазначив політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....