"П'ять способів досягти успіху в Україні (чи деінде)", - блогер зі США, який живе в Києві

Хороші люди є скрізь. Ви стаєте схожими на тих, з ким проводите багато часу.

Пітер Сантенелло. Фото: соцмережі.

"Я не експерт щодо України – на більшість речей дивлюся з глобальної перспективи. Успіх вимірюється різними людьми по-різному", - пише Пітер Сантенелло у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Маючи на увазі вищесказане, зазначу, що базова схема успіху містить у собі: самовдосконалення, здорові стосунки, навчання, фінансову свободу і здатність пропонувати іншим щось більше.

Люди

Хороші люди є скрізь. Ви стаєте схожими на тих, з ким проводите багато часу. Важливо знати, який вигляд має робоче середовище, перш ніж у нього зануритися. Певні індустрії або професії виявляють у людях певні риси. Чи співзвучні вони вашим цінностям? Будьте напоготові і захищайтеся щосили. Компроміс щодо особистих цінностей отруює потенціал і душу.

Організації – немов салати. Навіть якщо всі інгредієнти хороші, погана заправка все зіпсує. Якщо начальник виживає, постійно підставляючи співробітників, активно займіться пошуком альтернатив.

Звертайте увагу на те, чи не деструктивні ваші друзі. Слідкуйте за тим, чи не занадто вони зосереджені на своєму его, оповитому страхом, а не на дусі, наповненому любов'ю. Не буває поганих і хороших людей, всередині кожного є тьма і світло. Те, ким вони є, залежить від того, чому вони приділяють увагу, що заявляють світу, і що будуть проектувати на вас.

Якщо хтось постійно скаржиться або розігрує карту жертви, запропонуйте свою пораду, але не віддавайтеся спробам допомогти і змінити їх, якщо ті не хочуть проробляти цю важку роботу. Мені кілька разів доводилося проробляти таке з друзями, і ні до чого доброго це не приводило. Зміна способу життя має відбуватися зсередини.

Важко позбуватися людей, які нічого вам більше не дають. Особливо, якщо це давні друзі. Якщо після кожної зустрічі з людиною ви відчуваєте, що втрачаєте енергію, краще більше не перебувати поруч з нею.

Безумовно, я чув багато негативу в Україні, всілякого різного. Але знайшов тут прекрасних людей, які роблять прекрасні речі. Одними з тих найпозитивніших людей, яких я зустрів тут, стали переселенці, які живуть в депресивному селі на сході країни.

інформація

Інформація, яку ми завантажуємо у свій мозок, дуже важлива. Уважно стежте за тим, на що звертаєте увагу. Спробуйте стати стороннім спостерігачем власних думок і подивіться: інформація, яку ви споживаєте, робить ваше життя кращим чи гіршим? Які почуття вона пробуджує?

Якщо фокусуєтесь на те, чого не можете контролювати і емоційно це переживаєте, то, можливо, існує серйозніша проблема, яку ви так намагаєтеся приховати. Мій батько був фінансовим консультантом. Він емоційно, а не прагматично дивився на ринки. Він був щасливий, якщо показники були хорошими, і нещасливий в іншому разі. Його настрій, а значить і життя, контролювала зовнішня сила.

Велика частина телебачення – цілковита нісенітниця. За кількома рідкісними винятками. Звичайно, це непоганий спосіб для втечі від життя, але здебільшого це щось на кшталт чіпсів для мозку.

Тут, в Україні, поки що не дуже відомі подкасти, але вони набувають популярності. Хороший подкаст з відмінним змістом збагатить ваше життя. Їх зручно слухати в дорозі або під час інших справ.

Хороші події

У Києві безліч майстер-класів, навчальних лекцій або подій для стартапів. Як правило, їх відвідують люди, що йдуть схожими шляхами. Але не перестарайтеся з їх відвідуванням. Настає певний момент, коли запросто можна перетворитися на звичайного споживача інформації, замість того, щоб працювати і робити певні дії.

Їжа та вправи

Я не взірець для наслідування, але харчуюся переважно корисно, якщо не брати до уваги щоденного вживання шоколаду. Кілька років тому я перестав пити алкоголь. Це, мабуть, було найкраще рішення для підвищення якості власного життя. Розумію, що для багатьох це може виявитися складним кроком, адже істотна частина нашого соціального життя оповита алкоголем.

Їжа диктує настрій і визначає рівень енергії. Якщо наповнювати машину правильним паливом, вона працює краще. Тренування також відмінно впливає на рівень енергії і зміну настрою.

Щастя

Робіть на роботі те, що любите. У глибині душі кожен цього хоче, але більшість людей так і не знаходять потрібного варіанту. Для невеликої кількості щасливчиків це легко, інші витрачають все життя на пошук чогось подібного. Деякі про це навіть не замислюються. Але для успіху це вкрай важливо – любити те, що робиш велику частину свідомо проведених годин життя. Я пройшов непростий шлях перш, ніж знайшов таку роботу, та й зараз ще в процесі. Не здавайтеся, якщо до цього часу не знайшли, інакше перетворитеся на злобного дідугана".

Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...