Під час затримання застрелився екс-заступник глави Нафтогазу

На Вінниччині в своєму будинку застрелився колишній заступник голови Нафтогазу часів Януковича Геннадій Юр'єв.

Речник Нацполції Ярослав Тракало зазначив, що у середу працівники військової прокуратури з'явилися до будинку екс-чиновника в селищі в Тиврівському районі.

При спробі затримання екс-заступник голови "Нафтогазу" застрелився.

"З метою проведення невідкладних слідчий дій, а саме затримання підозрюваного в рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ч 5 статті 191 КК (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах - ред.) співробітники військової прокуратури прибули до буднику. Ще до їхнього потрапляння в будинок, вони почули хлопок. Всередині вони виявили тіло з вогнепальним пораненням в голову", - сказав Тракало.

Він додав, що особа вбитого встановлюється. Тим часом джерела УП підтвердили, що знайдений в будинку чоловік – Геннадій Юр'єв. Згодом речник Генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган підтвердила УП, що саме Юр'єв був знайдений у будинку мертвим.

Юр'єв працював заступником голови Нафтогаза, коли компанію очолював Євген Бакулін. Він входив у так звану групу РосУкрЕнерго. Він був фігурантом розслідування, яке стосувалося зловживань на державних тендерах. Підозрюваними в цій справі є брати Олександр та Сергій Кацуба.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....