Під Києвом при загадкових обставинах зник рибалка (фото)

Речі і авто чоловіка знаходяться на березі Дніпра, пошуки тривають.

Під Києвом уже кілька діб тривають пошуки зниклого 26 січня рибалки. Нагадаю, диспетчеру 23-ої Державної пожежнорятувальної частини Борисполя надійшло повідомлення про те, що на затоці річки Дніпро біля шлюзу №4 у селі Вишеньки під час риболовлі, ймовірно, потонув житель міста 1972 року народження, який напередодні, 25 січня, виїхав на риболовлю і зник, про що свідчать залишені на березі водойми речі і авто.Всі дні проведення пошуків зниклого рибалки результатів не дали.

Станом на 31 січня до пошуку було залучено сім чоловік водолазно-рятувального відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення, одна одиниця техніки, один гумовий човен. Також на місці працюють чотири людини чергової зміни рятувальників Київської області.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Манна небесна" щедро сиплеться на "кварталівців" за новою схемою: Компанія режисера "Слуги Народу" отримала з бюджету менше ніж за рік вже 750 млн грн (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:40

Новоспечений мультимільйонер не зміг пояснити суті свого раптового і щасливого бізнесу. В кіно він розуміється набагато краще ніж в отій бісовій інженерії, котра несе золоті яйця зеленого кольору. Коли журналістка напряму поставила запитання Олексію Кі...

Про фортифікації

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Коли Збройні Сили прорвали лінії російських загарбників на Харківщині і блискавичним ударом звільнили область, було чимало жартів з російських обіцянок повернутись. Хоча росіяни нікуди не ділись. Закопались, накопичились і знов ломанулись. У своїй звич...