Під Києвом вночі згоріло відразу п'ять автівок (відео)

Подія сталася на Софіївській Борщагівці в Києві.

Рано вранці 3 квітня на Софіївській Борщагівці в Києві згоріли п'ять автомобілів. Про це повідомляє Youtube канал "112 Украина", повідомляють Патріоти України. Причина загоряння встановлюється. Імовірно, пожежа почалася в сміттєвому баку, потім вогонь перекинувся на автомобілі.

Проте думки очевидців розділилися, деякі вважають, що це був навмисний підпал:

"Дехто каже, що це навмисний підпал, а хтось каже, що бачили і чули, як пожежа почалася зі сміттєвого контейнеру. Також зазначають, що бачили, як серед ночі виходили власники автівок. Кажуть, що бачили власницю Nissan, зазначають, що реакція в неї була шокуюча, вона одразу почала дзвонити у правоохоронні органи", - зазначила кореспондент в ефірі "112 Україна".

"Власники автівок, які стоять біля пошкоджених машин, вони швидко забирають свої авто, бо хвилюються, що ця ситуація може повторитися. Запах гарі відчувається досі. Деякі машини досі теплі", - додала журналіст.

Зазначимо, що внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...