Під Москвою 17-річного переможця олімпіад з хімії знайшли мертвим після візиту ФСБ

Тіло підлітка знайшли біля під'їзду його будинку.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

У Московській області знайдено тіло 17-річного переможця столичної олімпіади з хімії, повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Школяр загинув після перевірки ФСБ РФ. За даними одного з видань, тіло підлітка знайшли біля під'їзду його будинку 23 квітня, в цей день у хлопця був день народження. До цього він був у школі, де не викликав підозр у викладачів своєю поведінкою. Школяр залишив передсмертну записку, в якій поскаржився на те, що країні не потрібні талановиті люди, повідомляють ЗМІ.

За словами педагогів, учень не раз перемагав на обласних та всеросійських олімпіадах з хімії. "Він був дуже здібним хлопчиком, кращим в нашому навчальному закладі за обраною спеціалізацією. Він не раз перемагав на обласних та всеросійських олімпіадах, а в минулому році став учасником Міжнародного конкурсу юних хіміків, де показав гідні результати. Зовні він був спокійним підлітком. Дружив з дівчинкою з ліцею. Але я вважаю, що це була маска. Хлопець сильно переживав кожну свою невдачу, і, на мій погляд, душа у нього була вразлива. Ми враховували цю обставину і вели себе по відношенню до нього відповідно", – розповіла викладачка ліцею, де навчався загиблий юнак.

Вдома він також проводив лабораторні досліди, які закінчувалися якимись вибухами. Після скарг сусідів до хлопчика прийшли співробітники ФСБ, провели перевірку, вилучили телефон і техніку і взяли підписку про нерозголошення.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно